• str. Racari, nr. 59, bl. 30A, scara A, et. 4, ap. 27, sector 3, Bucuresti
  • office@c4c.ro
In Uncategorized

SESIUNE DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL BUNEI GUVERNANȚE (A4.1)

Asociația C4C – Communication for Community a organizat în luna iulie 2023 sesiunea de instruire în domeniul „Bună guvernanță”, în cadrul proiectului „LEHLIU-GARĂ – o comunitate incluzivă”, cod SIPOCA 1003, cod SMIS 151531.

Sesiunea de instruire în domeniul „Bună guvernanță” s-a derulat în perioada 10-14 iulie 2023 și a avut un număr de 20 de participanți.

Tematica abordată: principiile bunei guvernanțe, înțelegerea sistemului legislativ, eficientizarea dialogului social. Pe lângă aceste elemente specifice, au fost abordate tematici care vizează temele orizontale (dezvoltare durabilă, egalitate de șanse, nediscriminare).

Sesiunea de instruire a avut o durată de 5 zile x 4 ore/zi, rezultând un număr de 20 ore/sesiune, locația fiind la nivelul orașului Lehliu-Gară, respectiv Casa de Cultură. La finalul sesiunii de instruire, a fost organizat examenul de absolvire, fiind certificate 20 de persoane în domeniul „Bună guvernanță”.

Fotografii relevante din cadrul sesiunii de instruire pot fi vizualizate aici.

Tags Clouds

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.