• str. Racari, nr. 59, bl. 30A, scara A, et. 4, ap. 27, sector 3, Bucuresti
  • office@c4c.ro

Despre noi

Încă de la înființare, în 2001, ne-am propus să facem din Asociația C4C – Communication for Community o organizație bazată pe implicare și profesionalism, cu scopul de a asigura o evoluție sănătoasă, temeinică și durabilă. Astfel, am conceput și implementat proiecte care au atins și schimbat viețile a mii de persoane.

Considerăm că misiunea noastră este aceea de a găsi resursele și soluțiile inovatoare, prin care comunitatea să fie mobilizată în a adopta un comportament responsabil și solidar. Ne dorim o societate responsabilă care să genereze schimbări pozitive și durabile.

Despre-noiValorile C4C se reflectă în toată muncă noastră și ne ajută să nu ne abatem de la drumul propus. Acestea sunt:

Deschidere și solidaritate față de nevoile comunităților cu care interacționăm;

Inovație și proactivitate în proiectele în care suntem implicați;
Implicarea membrilor comunicații în crearea unei comunități responsabile;
Sustenabilitate și dezvoltare durabilă;
Profesionalism și seriozitate în orice situație.

Am comunicat, comunicăm și vom comunica, cu orice ocazie, obiectivele și rezultatele noastre pentru ca toată lumea să înțeleagă că, fiecare în parte, dar și împreună, putem schimba ceva.

Pentru că suntem bine ancorați în realitate, nu ne propunem obiective imposibile, ci pași mici, dar siguri, pentru rezolvarea unor probleme de care depinde viitorul nostru, al tuturor.