• str. Racari, nr. 59, bl. 30A, scara A, et. 4, ap. 27, sector 3, Bucuresti
  • office@c4c.ro

În curând începem înscrierile pentru cursul GRATUIT de interpret în limbajul mimico-gestual

Asociația C4C – Communication for Community continuă să dărâme barierele de comunicare din comunitate. Ne face deosebită plăcere să anunțăm că în curând vor începe înscrierile pentru cursul de calificare gratuit de interpret în limbajul mimico-gestual.

Cursul de calificare este organizat în cadrul proiectului „Inovare în ocupare pentru femei – Voci pentru comunitate!”, implementat de Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în parteneriat cu Asociația C4C – Communication for Community, Fundația Light Into Europe Romania, Fundația Light Into Europe Marea Britanie și BPI Management Consulting România.

Revenim cu mai multe informații în curând!

***

Proiectul „Inovare în ocupare pentru femei – Voci pentru comunitate!”POSDRU/144/6.3/S/130795este cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 ”Investește în oameni!”. Obiectivul general al proiectului este consolidarea accesului la piața muncii pentru femeile cu studii medii și superioare la nivelul întregii țări.