Atelier Filipeștii de Târg: Copii talentați, părinți scoși din rutină

26th nov. 2013
Copiii, talentați și creativi, au fost impresionați de varietatea activităților

Copiii, talentați și creativi, au fost impresionați de varietatea activităților

În zilele de 23 și 24 noiembrie, am ajuns, cu atelierele de creație,  la Școala Gimnazială Specială Filipeștii de Târg (Județul Prahova). La activitățile propuse de noi pentru aceste ateliere au participat 23 de copii și părinții acestora.

În plus, ca urmare a bunei colaborări dintre Școala Specială și școlile de masă din regiune, am avut parte și de sprijinul învățătorilor, care au participat, ca voluntari, la desfășurarea activităților din acest atelier.

Pe parcursul celor două zile, părinții s-au bucurat că au avut ocazia să iasă din rutina lor zilnică și să petreacă timp de calitate cu copiii lor. Astfel, și-au redescoperit copiii,  chiar în spațiul școlii, alături de cadrele didactice și specialiștii prezenți, de la care au încercat să învețe cât mai multe lucruri.

Copiii, talentați și creativi, au fost impresionați de varietatea activităților și materialelor de lucru din cadrul atelierului de creație, manifestându-și dorința de a reveni weekend de weekend la școală, alături de părinții lor, pentru astfel de acțiuni.

Atelierele organizate de Asociația C4C Communication for Community sunt menite să aducă, în același spațiu, copii, părinți și specialiști, pentru a-i putea integra pe tinerii care suferă de varii dizabilități în societate, pentru a-i educa și învăța cu ajutorul mai multor tehnici alternative cum să comunice și să trăiască o viață liniștită și fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *