• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In Uncategorized

Daruri pentru comunitate

Elevii de la Școala Răzvani au avut o inițiativă extraordinară de Crăciun – au strâns daruri pentru familiile mai puțin norocoase din comunitatea defavorizată Răzvani (Lehliu-Gară).

<<Copiii mei dragi, frumosi, generosi, buni si „nebuni”, dupa luni intregi ati dovedit ca puteti fi o echipa, ca puteti sa va mobilizati, sa va deschideti frumoasele suflete si sa daruiti nu numai cadouri, dar si zabete, veselie si speranta. Sunt mandra de voi, stiu ca incet, incet veti intelege cat de minunata poate sa fie familia clasei a V-a! Va multumesc voua si parintilor vostri pentru fericirea pe care am simtit-o alaturi de voi! Va iubesc!>>, le-a transmis pe Facebook dna prof Alina Ionela Niculae elevilor săi din clasa a V-a, care s-au implicat cu mult entuziasm.

Părinții s-au implicat și ei, mai ales că participantele de la Clubul Femeilor au avut și ele o idee similară și astfel au putut contribui, la rândul lor, cu daruri de Crăciun. Fiecare a găsit cu ce să contribuie – o jucărie, ceva de îmbrăcat, ceva dulce – iar cutiile au fost strânse la grădiniță și distribuite apoi în către 7 familii cu copii care au nevoie de sprijin. Astfel, dorința membrelor Clubului Femeilor de a se implica în comunitate prin voluntariat a început să de materializeze.

Cu acest prilej, am aflat că unele persoane din comunitate fac periodic astfel de donații, ceea ce este lăudabil. Diferența, de această dată, a fost că s-au gândit ca pot ajuta chiar persoane din comunitatea lor. Este important ca aceste gesturi să devină un obicei, astfel încât sprijinul să vină și din interior, nu doar din afara comunității.

 

Tags Clouds

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.