• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In Uncategorized

Clubul femeilor pentru…fetițe

Clubul femeilor din cadrul proiectului #Ketanes (Impreuna) a avut o sesiune specială in data de 11 iunie adresată de această dată fetelor, eleve în clasele primare și gimnaziale de la Școala din comunitatea marginalizată Razvani (Lehliu Gara). Printr-o activitate interactivă, fetele au inceput sa exploreze ce anume le place si ce nu le place, ca un pas spre autocunoastere. S-au referit, de asemenea, la ce ar dori să devină în viitor – polițistă, pictoriță, cântăreață etc.

Si-au exprimat si gândurile, tema sesiunii fiind si despre acele convingeri care ne blochează, izvorate din temerea „ce va spune lumea dacă fac sau spun ceva gresit?”. Această intrebare a ucis mai multe visuri decât orice, deoarece am fost învățați de mici că anumite lucruri provoacă doar durere și unele doar plăcere, iar noi ne-am dezvoltat conform acestor convingeri, care de asemeni pot deveni și bariere pentru rezultatele scolare. Am aflat de la eleve despre pasiunile lor si despre faptul ca atat familia, cât și scoala pot fi surse de fericire pentru o parte dintre ele.
Sesiunile Clubului Femeilor sunt organizate in cadrul Proiectului Ketanes de catre Asociatia Brahma, cu sprijinul Scolii Razvani, sub bagheta psihologului Natalia Anghel si cu ajutorul Simonei David Crisbasanu, expert comunicare și PR. 

Obiectivul general al proiectului KETANES constă în reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată Răzvani. Proiectul este implementat de Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu autoritățile locale, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociatie Brahma. KETANES este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectivul specific 4.1 – Reducerea numărului de comunități marginalizate în care există populație aparținând minorității roma aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate.

Tags Clouds

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.