• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In Uncategorized

Cărți în dar la final de an școlar

La finalul anului școlar 2018-2019, pe 13 iunie, a avut loc ceremonia de premiere a celor mai buni elevi de la Scoala Gimnaziala nr 1 Răzvani, partener in proiectul KETANES (Împreună). Pentru mulți copii din comunități marginalizate precum Răzvani, școala poate reprezenta acea șansă de a ieși dintr-o situație dificilă, din lipsuri.
De aceea, me bucurăm că, prin proiectul Ketanes, putem contribui la progresul elevilor prin diferite activitati non-formale și prin programul „Școala dupa școala”, de care au beneficiat 110 elevi, mulți înregistrând progrese notabile.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit cu cărți si alte materiale care au fost oferite și le-au adus bucurie elevilor la final de an școlar:  Centrul National de Cultură a Romilor-Romano Kher care ne-a oferit cărți și CD-uri în limba română și în limba romani, Editura Rao, precum și acei părinți care au donat cărți de la copiii lor. Speram ca, pe viitor, să găsim în continuare sprijin pentru a îmbogați biblioteca școlii. Mulțumim Școlii Gimnaziale Răzvani și cadrelor didactice pentru implicare!

Obiectivul general al proiectului KETANES constă în reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată Răzvani. Proiectul este implementat de Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu autoritățile locale, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociatie Brahma, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Tags Clouds

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.