Urgent: Internship!

29th iun. 2011

Asociaţia C4C – Communication for Community implementează prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni”, proiectul “Să redescoperim şcoala” al cărui scop este sprijinirea integrării sociale pe termen lung a tinerilor cu dizabilităţi şi a celor cu probleme de adaptare la programul şcolar.

Organizăm, în perioada 4 iulie – 15 septembrie 2011, tabere gratuite la munte, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani, având una dintre următoarele dizabilităţi: auditive, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentală (autism) şi diabet.

Pentru a reuşi să aducem în tabere cât mai mulţi copii, avem nevoie de ajutorul tău! Implică-te activ în echipa noastră tânără şi entuziastă! Investeşte timp, energie şi dăruire pentru cei care au nevoie de tine!

În schimb, dobândeşti experienţă colaborând cu o organizaţie non-guvernamentală puternică, ai şansa de a-ţi echivala activitatea de practică pentru facultate şi satisfacţia de a ajuta tineri care au nevoie de tine.

Ia parte şi tu la Anul European al Voluntariatului 2011!

Contactează-ne telefonic (0737877178 – Irina) sau prin e-mail (irina.raduta@c4c.ro) şi devii membru al echipei noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *