• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In News

ANUNȚ SELECŢIE PARTENER/I pentru proiect/e POCU, AP 4, OS 4.1

lupa pe 4.1

Asociația C4C – Communication for Community, intenționează să aplice în cadrul POCU, OS 4.1 un proiect/e prin care să reducă numărul de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome prin activități și acțiuni sustenabile realizate în baza unor parteneriate solide.
Invităm astfel, organizațiile neguvernamentale cu experiență mică dar prezente și dedicate unei comunități locale sărace să facem echipă și să construim un proiect care să fie sustenabil în mod consistent. Noi contribuim cu capacitate, tehnică și financiară, cu proiecte POSDRU relevante pentru educație și grupuri vulnerabile și cu intenția de a crește organic o comunitate și organizațiile/oamenii care fac parte din ea.

Organizațiile care doresc să participe trebuie să transmită o scrisoare de intenție/motivație, la office@c4c.ro, până la data 25.05.2016. Vrem să găsim un partener căruia îi pasă și care este decis să contribuie la dezvoltarea comunității din care face parte. Scrisoarea de intenție trebuie să conțină informații despre istoria organizației, fondatori și scop, experiența lor cu grupurile vulnerabile, precum și în ce fel de activități vor să se implice, consideră că sunt relevante pentru ei și persoanele în nevoie în acea comunitate.

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.