• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In Achizitii

Anunţ de demarare a achiziţiei de servicii de proiectare, realizare, utilizare, întreținere și actualizare pagina de internet

Asociația C4C Communication for Community anunță intenția de a achiziționa servicii de proiectare, realizare, utilizare, întreținere și actualizare pagina de internet cu următoarele caracteristici:

Data publicării: 28.07.2014

Asociaţia C4C – Communication for Community, cu sediul sat Bolovani, Com. Cornăţelu, jud. Dâmboviţa, anunţă efectuarea procedurii de atribuire pentru servicii de proiectare, realizare, utilizare, întreținere și actualizare pagina de internet conform documentaţiei pentru ofertanţi.

Asociaţia C4C – Communication for Community este beneficiară a contractului de finanţare cu numărul POSDRU/162/2.2/S/140741, pentru proiectul „Cu mic, cu mare, din nou la şcoală”. Proiectul este derulat în parteneriat cu Inspectoratul şcolar judeţean GORJ, CĂLĂRAŞI şi ARGEŞ.

Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013.

Procedura selectată: achiziție directă

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresele de contact de mai jos:

Persoana de contact: Ana Maria STANCIU

Funcţia: Manager financiar

Tel./fax: 0317115240 / 0317115242

E-mail: office@c4c.ro

Citeste anunţul în format PDF.

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.