• str. Racari, nr. 59, bl. 30A, scara A, et. 4, ap. 27, sector 3, Bucuresti
  • office@c4c.ro
In Aparitii in presa,News,SES

Antreprenoriatul social pentru comunitatea brașoveană cu o 9 atitudine

Comunicat de presă

Brașov, 11.06.2015 – a avut loc seminarul “Antreprenoriatul social pentru comunitatea brașoveană cu o 9 atitudine”  eveniment ce a propus comunității brașovene exemple de bună practică – întreprinderi sociale și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea comunităților locale.

IMG_5632Evenimentul face parte din activitățile dezvoltate prin proiectul ”S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil” în cadrul căruia au fost înființate 11 structuri de economie socială în cadrul regiunilor București-Ilfov, Sud-Est, Centru și Sud-Muntenia, prin care se crează 75 de noi locuri de muncă.

„La Cristian, în județul Brașov, am înființat o structură de economie socială, o tipografie, în care vom realiza plăcuțe de semnalistică în limbaj Braille. În cadrul activității noastre am remarcat că persoanele cu deficiențe de vedere se confruntă cu lipsa accesibilitaților în spațiile publice. Vrem să contribuim la schimbarea mentalității, comportamentului și a atitudinii la nivelul întregii societăți față de această categorie de persoane. Lipsa accesibilităților generează handicapul și fiecare dintre noi suntem răspunzători pentru aceasta. Ne dorim să creăm împreună O 9 ATITUDINE prin care să oferim accesibilizare fără piedici pentru a le permite să își asume un rol activ în societate.” a declarat domnul Sorin Mierlea –Presedinte A.N.P.C.P.P.S.Romania –InfoCons

Asociațiile partenere în proiectul ”S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil” sunt:

  • Asociația C4C – Communication for Community
  • Confederația Națională a Persoanelor cu Dizabilități din Grecia
  • Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România –InfoCons
  • Centrul Parteneriat pentru Egalitate
  • Institutul Român pentru Dezvoltare Sustenabilă
  • Asociatia 4CAREER

Proiectul ‘S.E.S. — Să Evoluăm Sustenabil’ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ‘Investește în Oameni!’.

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.