Voluntariat

P1090887

Împreună putem construi o lumea mai bună!

C4C este o asociație care lucrează cu oameni și pentru oameni, și în nicio altă parte nu vei avea satisfacția că ți-ai adus aportul în societate, pentru a face lumea mai bună, decât alăturându-te echipei noastre de voluntari.

Încă de când am luat fiinţă, în 2001, ne-am dedicat dorinţelor, nevoilor şi ambiţiilor tinerilor.

Viteza cu care a crescut C4C şi capacitatea sa de a aduce mereu în prim plan proiecte inovatoare, menite să îi ajute mai ales pe cei care nu întotdeauna se pot ajuta pe ei înșiși, se bazează inclusiv pe excelenţa şi consecvenţa voluntarilor care au ales să ni se alăture în aventurile noastre miraculoase.

Alături de noi, vei putea învaţa multe atât despre tine, cât şi despre nenumăraţi oameni deosebiţi, pe care, altfel, poate nici nu ai fi avut ocazia să îi întâlneşti.

Sperăm că vei acorda puţin timp pentru a afla mai multe despre programele noastre şi să ni te alături pentru o serie de experienţe pe care nu le vei uita niciodată.

Hai să ne cunoaştem pentru a face lumea mai bună împreună! Ne poți găsi la sediul nostru din Bld. Mihail Kogălniceanu nr. 53, sector 5, București, sau să ne scrii pe adresa office [at] c4c.ro. Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *