Donatii/sponsorizari

P1100041

Dacă vă doriți, ca și noi, un viitor mai bun pentru copiii cu dizabilități, vă așteptăm cu donații sau sponsorizări!

Implicați-vă în proiectul “Să redescoperim şcoala”, derulat de Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa! Dacă doriți să susțineți activitățile noastre prin donații, o puteți face.

Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi la sediul nostru din Bld. Mihail Kogălniceanu nr. 53, sector 5, București, sau la numărul de telefon 031.711.52.40. De asemenea, ne puteți scrie pe adresa de e-mail office [at] c4c.ro.

Acest proiect este implementat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni”, și se derulează în perioada 1 martie 2011 – 28 februarie 2014, în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Muntenia, scopul fiind sprijinirea integrării sociale pe termen lung a tinerilor (preşcolari şi elevi) cu dizabilităţi şi a celor cu probleme de adaptare la programul şcolar.

Grupul ţintă implică preşcolari şi elevi cu dizabilităţi de auz, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentală – autism şi diabet (precum şi alte tipuri de dizabilităţi conform clasificării din legislaţia naţională), cu vârstă cuprinsă între 6 şi 16 ani, integraţi într-o formă de şcolarizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *