Misiune si valori

misiune si viziune 1

Metode alternative de educaţie şi comunicare pentru copiii cu dizabilităţi

Fiecare copil se naşte cu dreptul de a învăţa, pentru a putea spera şi visa la un viitor mai bun, de aceea venim în sprijinul acelor copii cărora visele frumoase le pot părea, uneori, îndepărtate.

Astfel, misiunea Asociaţiei C4C – Communication for Community în proiectul „Să redescoperim școala” este aceea de a propune metode alternative de educaţie şi comunicare pentru copiii cu dizabilităţi.

Scopul nostru este ca, într-o zi, să îi vedem pe aceşti copii integraţi în comunitate, unde pot avea o viaţă cât se poate de fericită şi normală.

Cu dragoste, dedicaţie şi pasiune, propunem altfel de abordări în comunicarea și lucrul cu ei pentru a nu simți niciodată lipsa sau dezavantajul de a se fi născut puţin altfel.

În societatea în care trăim, „puţin altfel” înseamnă „special”, iar C4C aduce în prim plan diverse metode „speciale” de învăţare, tocmai pentru ca cei mici să îşi poată trăi copilăria precum merită toţi să o facă.

Direcţiile majore de acţiune ale Asociaţiei C4C sunt: economia, educaţia și comunitatea. Aceste linii generale de acţiune au fost proiectate interdependent şi au în vedere considerarea oricărei probleme existente pe agenda publică ca făcând parte din procesul general de dezvoltare.

De asemenea, ne-am propus identificarea domeniilor deficitare din punctul de vedere al specialiştilor şi susţinerea introducerii unor programe care să ducă la creşterea capitalului social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *