Istoric

Daniela Vișoianu. membru fondator al Asociaţiei C4C

Înfiinţată în anul 2001, Asociaţia C4C – Communication for Community intenționează să devină un actor social care se luptă cu stereotipurile, propunând metode alternative de educație și comunicare.

Știm că oamenii se afirmă nu doar graţie condiţiilor materiale în care se nasc şi cresc, ci şi datorită concepţiilor şi normelor culturale care îşi pun amprenta asupra dezvoltării lor.

De aceea considerăm că trebuie acţionat, în aşa fel încât toți să avem şanse egale şi să beneficiem de implicaţiile pozitive ale respectului faţă de sine şi ale respectului din partea celor din jur.

Începând cu anul 2010, derulăm proiecte finanţate din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), prin următoarele linii de buget: 9 – A doua şansă în educaţie, şi 97 – Şanse egale şi respect, axându-se pe sprijinirea celor mai puţin favorizaţi, ajutându-i să se integreze în societate, să devină un factor pozitiv în cadrul societăţii.

În perioada 2008-2009, C4C a fost partenerul Fundaţiei Culturale Delta în proiectele educaţionale pe care aceasta le-a implementat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *