Workshop-uri

Workshop Play Therapy

Soluții alternative de educaţie şi comunicare pentru copiii cu dizabilităţi

Workshop-urile ocupă un loc important în strategia pe care am gândit-o pentru proiectul “Să redescoperim școala“. În cadrul acestora, avem oportunitatea de a relaționa cu persoane la fel de implicate ca și noi în procesul de a găsi soluții alternative de educaţie şi comunicare pentru copiii cu dizabilităţi.

Acestea se adresează cu precădere reprezentanților școlilor speciale, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, psihologilor, mediatorilor școlari, logopezilor, membrilor organizațiilor non-guvernamentale, persoanelor dedicate educării copiilor sau reprezentanților mass-media.

În luna iunie, am organizat workshop-ul “Joaca, un drum nou către școală” pentru că terapia prin joc este una dintre cele mai cunoscute forme de psihoterapie pentru copii.

Mai multe detalii aici: Workshop “Joaca, un drum nou catre scoala”

Pe data de 26 septembrie 2013 am organizat șase ateliere de lucru pentru cele tot atâtea metode alternative de educație din România – planul Jena, alternativa pedagogică Montessori, Pedagogia Waldorf, pedagogia curativă, pedagogia Freinet și Asociaţia Internatională Step by Step.

Povestea workshop-ului: Workshop ”Metode alernative de invatare”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *