Ateliere Curtea de Argeș – Ce vreți să deveniți când veți fi mari?

13th nov. 2013
IMG_0104

Atelierele de creație la Centrul de zi Marina din Curtea de Argeș

În perioada 01-02 noiembrie, am organizat, împreună cu Asociația HandRom, atelierele de creație pentru copiii cu dizabilități, la Centrul de zi Marina din Curtea de Argeș.

Acolo, ne-am întâlnit cu 39 de copii și părinții acestora si, împreună, ne-am amintit cum se face scara pisicii. Cei mici au desenat pe tricouri ceea ce vor să devină când vor crește mari. Nouă ne-a plăcut foarte mult, la fel de încântați fiind și cei mici, dar și părinții acestora.

Tot în zilele de 1 și 2 noiembrie, am organizat ateliere de creație și în Albești, județul Argeș, alături de Asociația ”Lasă-mă să-ți aud glasul”. Mulțumim încă o dată colaboratorilor noștri din Albești pentru sprijinul acordat în cele două zile!

Atelierele organizate de Asociația C4C Communication for Community sunt menite să aducă, în același spațiu, copii, părinți și specialiști, pentru a-i putea integra pe tinerii care suferă de varii dizabilități în societate, pentru a-i educa și învăța cu ajutorul mai multor tehnici alternative cum să comunice și să trăiască o viață liniștită și fericită.

Grupul ţintă al proiectului “Să redescoperim școala” este format din 2.400 de copii cu dizabilităţi (deficienţe de auz, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentală-autism, diabet cf ANPH), cu risc de părăsire timpurie a şcolii, 2.400 de părinţi/tutori ai acestora, 400 persoane din cadrul personalului implicat în dezvoltarea de programe de prevenire a fenomenului de părăsire a şcolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *