Ateliere Breaza: Două zile pline de bucurie și zâmbete

4th nov. 2013

IMG_7796În zilele de 26 și 27 octombrie «caravana atelierelor» proiectului ”Să redescoperim școala” a ajuns la Școala Specială din Breaza. Acolo, am fost impresionați atât de suportul și implicarea reprezentanților Școlii Gimnaziale Speciale Breaza față de inițiativa noastră, cât și de deschiderea părinților participanți la acest tip de activități.

În cele două zile de ateliere, am avut 55 de participanți – copii și părinții acestora, fiind două zile pline de bucurie și zâmbete, în care copiii au legat noi prietenii, iar părinții au avut ocazia să descopere abilitățile copiilor lor, dar și să redescopere magia unei școli pe cât de serioasă, pe atât de distractivă.

La finalul festivității de premiere împărtășeam cu toții același regret: acela că s-a terminat prea repede, astfel încât am plecat cu promisiunea de a ne reîntoarce.

Atelierele organizate de Asociația C4C Communication for Community sunt menite să aducă, în același spațiu, copii, părinți și specialiști, pentru a-i putea integra pe tinerii care suferă de varii dizabilități în societate, pentru a-i educa și învăța cu ajutorul mai multor tehnici alternative cum să comunice și să trăiască o viață liniștită și fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *