• Str. Hristache Pitarul, nr. 5, etaj 5, sector 1, București
  • office@c4c.ro
In Uncategorized

ANUNȚ FORMARE REȚEA EDU-CES

Crezi în educația de calitate, care include fiecare copil?

Atunci vino alături de noi în REȚEAUA EDU-CES!

Asociația C4C – Communication for Community desfășoară proiectul „Acces la educație incluzivă de calitate pentru copiii CES cu deficiențe auditive și vizuale (EDU-CES)”, destinat îmbunătățirii politicilor publice privind accesul la educație și calitatea serviciilor educaționale oferite copiilor cu deficiențe auditive și vizuale din România.

 

Proiectul EDU-CES își propune să ofere un cadru concret de dezvoltare a politicilor publice privind accesul copiilor cu deficiențe vizuale și auditive la educație de calitate prin înfiinţarea unei rețele funcționale – REȚEAUA EDU-CES. Adică să formulăm simplu, ușor de înțeles, cum pot fi incluși în învățământul de masă copiii cu nevoi educaționale speciale. Și ce schimbări și resurse ar fi necesare. Mai multe informații despre proiect, găsești aici.

 

CINE va face parte din rețea?

ONG-urile din toată țara cu experiență în domeniul educației, al promovării drepturilor copiilor cu dizabilități și/sau al derulării de activități de susținere și promovare a acestor drepturi (advocacy).

Ce presupune aderarea la REȚEAUA EDU-CES?

Împreună vom contribui la realizarea de politici publice și la promovarea acestora. După ce ne confirmi interesul de aderare la rețea, vom configura împreună AcCESul la EDUcație al copiilor pentru care lumea nu se vede, dar se imaginează, nu se aude, dar se simte.

 

Te invităm să te înscrii online AICI, până pe data de 27 august 2018.

 

Te așteptăm cu interes și îți mulțumim că te preocupă acești copii și accesul lor la educație de calitate!

 

Echipa EDU-CES

Info proiect:

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă

Proiectul a început în aprilie 2018 și se încheie în august 2019.

Valoarea totală a proiectului este de 693,255.50 lei, din care 679,390.39 lei reprezintă cofinanțarea asigurată de Uniunea Europeană, în timp ce finanțarea națională este în valoare de 13,865.11 lei, cod SMIS 112080.

Informații suplimentare despre proiect găsiți pe www.c4c.ro

Persoane de contact: Natalia Gata – E-mail: natalia.gata@c4c.ro;
Tel.: 0731. 731. 166

Tags Clouds

Leave a Reply

Send Us Message

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.